Folkedans

 

Undervisning i Folkedans

Folkedans til fest

Sæt gang i din fest med festlig folkedans!

Jeg ryster dine gæster sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der bliver grint, klappet og sunget, mens jeg guider jer igennem dansene med et glimt i øjet. Jeg spiller live, så tempo bliver tilpasset gæsterne. 

Folkedans undervisning

Normalt danser vi folkedans i ca 1 – 1,5 time med en indlagt drikkepause. Det er et fantastisk opløftende break i en fest, hvor man hurtigt kan blive sløv af alt den lækre mad.

Priserne varierer efter tidspunkt og ugedag. Priser mellem 2500 kr – 7000 kr excl. transport

Jeg tager rundt i hele landet og underholder, så alle kan få danse- og spilleglæden at mærke!

Anmeldelser fra eventzone.dk

 

Leveret af Eventzonen

Siden jeg var 2 år har jeg danset folkedans og fra 15 års alderen begyndte jeg at undervise. Det har resulteret i en folkedanseundervisning, der er gennemprøvet og virker på alle selskaber. Oplevelsen bliver helt unik, fordi jeg binder musikken og dansen tæt sammen, da begge dele sidder dybt i mig.

Jeg er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium på folkemusik linien med min violin. Mit speciale er spil til folkedans, og jeg nyder at give folk en fantastisk oplevelse, hvor musikken og folkedansen går op i en højere enhed. Desuden har jeg dygtiggjort mig i folkedansen igennem mange år og har vundet DM i folkedans, været på et utal af kurser og været medvirkende i mange folklore projekter i hele verden. Jeg underviser og spiller til mange dansekurser for DGI og LDF i hele landet, hvor folkedansere dygtiggøre sig og bliver bedre dansere og ledere.

M3A_7866