Folkedans

 

Undervisning i Folkedans

Folkedans til fest

Sæt gang i din fest med festlig folkedans!

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik, danseundervisning fra Odense

Ryst dine gæster sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der bliver grint, klappet og sunget, mens I bliver guidet igennem dansen med et glimt i øjet. Frederik spiller live, mens han underviser, så tempo og undervisningen bliver tilpasset specielt til jer. 

Normalt danser vi folkedans i ca. 45 min uden pause eller 75 min med en indlagt drikkepause. Det er et fantastisk opløftende break i en fest, hvor man hurtigt kan blive sløv af alt den lækre mad.Priserne varierer efter tidspunkt og ugedag.

Priser mellem 2500 kr – 7000 kr alt inkl.

Jeg tager rundt i hele landet og underholder, så alle kan få danse- og spilleglæden at mærke!

Siden jeg var 2 år, har jeg danset folkedans og fra 15 års alderen begyndte jeg at undervise. Det har resulteret i en folkedanseundervisning, der er gennemprøvet og virker på alle selskaber. Oplevelsen bliver helt unik, fordi jeg binder musikken og dansen tæt sammen, da begge dele sidder dybt i mig.

Folkedans undervisningJeg er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium på folkemusik linien med min violin. Mit speciale er spil til folkedans, og jeg nyder at give folk en fantastisk oplevelse, hvor musikken og folkedansen går op i en højere enhed. Desuden har jeg dygtiggjort mig i folkedansen igennem mange år og har vundet DM i folkedans, været på et utal af kurser og været medvirkende i mange folklore projekter i hele verden. Jeg underviser og spiller til mange dansekurser for DGI og LDF i hele landet, hvor folkedansere dygtiggøre sig og bliver bedre dansere og ledere.