Viser

lokum test-single color

Frække viser, der sætter gang i det festlige humør!

Frække viser er det bedste jeg ved!! De kan sætte gang i en fest, gør folk forlegne, få gamle minder frem og få folk til at grine og synge med. Derfor tager jeg ud med min guitar og spiller frække viser til fest, julefrokost, polterabend og fødselsdage. Jeg kan tilrettelægge et forløb, der passer lige til dit selskab. Jeg kan spille viser i flere timer, men også sætte gang i en fest på 30 min. Bare kontakt mig, så finder vi den perfekte løsning.

Jeg tager gerne rundt i hele landet for at underholde og min priser 2500 – 7000 kr excl. transport. Prisen svinger dog afhængig af tidspunkt, ugedag og længden af arrangementet. Hvis I gerne vil have et større set-up, tage jeg gerne flere musikere med, så I får et større lydbillede. se fx Honolulu Goodbye

Jeg har lært mig viser fra Cæsar, som er mest kendt for sine frække viser, og Fin Alfred, som er en gammel ræv og har et kæmpe vise repertoire. Derudover har jeg fundet inspiration hos De glade Sømænd, som også har taget de gamle viser frem for støvet. Min interesse begyndte for alvor, da jeg skrev en historieopgave på konservatoriet om frække viser og så, at censuren af viserne har været en stor del af historien. De frække viser har dog overlevet denne censur pga deres høje kvalitet, men ikke mindst da forskellige miljøer har vedligeholdt dem. Jeg vil gerne være den, som videre giver disse fantastiske sange, som er skræddersyet til en fest eller en sen nattetime.

Leveret af Eventzonen

Sange på programmet:

I holmensgade i røvens kælder

Så spurgte jeg Louise

Flicka Fin Fin

Alle Sømænd er glade for piger

Smedens Vise

Knalde Kalle

Åh du lille pige

Den unge Hr. Pedersen

OSV.

M3A_9055 (1)

Billeder taget fra www.weiter.dk