Om mig

Jeg blev født i 1987 i landsbyen Roerslev (Nordvest Fyn) og inden 2 års alderen blev jeg draget af folkedansen og startede i Nørre Åby folkedansere. Som 5 årig startede jeg på violin hos Katarina Larsen, og da jeg var ca. 11 år begyndte jeg at spille til folkedans i Ejby folkedansere. Mine interesser har altid været mange og mine ungdomsår blev brugt på fodbold, teater, sang, musicals, folkedans og musik. Folkemusikken tog rigtig fat, da jeg som 13 årig fik Harald Haugaard, som violinlærer. Hans entusiasme og kærlighed for folkemusikken smittede gevaldigt af og hurtigt blev mit mål Folkemusik konservatoriet i Odense.

Efter gymnasiet på Odense Katedralskole kom jeg ind på konservatoriet og samtidig begyndte jeg også at dykke ned i folkedansen.  Jeg deltog i en masse kurser og vandt DM i folkedans med Danseben. På min tid på konservatoriet fik jeg smag for de frække viser, som jeg senere skrev en historieopgave om. Siden da har jeg udvidet mit repertoire langsomt og tager ud og underholder med de lumre sange.

Efter tre fantastiske år på konservatoriet tog jeg en svær beslutning og begyndte at læse medicin. Studiet tog 6,5 år, og det gav mange nye bekendtskaber og oplevelser fx. 4 mdr. på et afrikansk hospital. Januar 2018 kunne jeg kalde mig læge.

Undervejs blev jeg gift med mit livs kærlighed og sammen har vi fået Sigurd fra oktober 2018.

Jeg bruger stadig meget tid på at tage ud og underholde i hele Danmark og fortsætter så længe jeg kan. Jeg håber, vi ses derude, og at jeg kan gøre din/jeres dag lidt bedre, lige meget i hvilken form jeg hjælper.
M3A_7816